Select menu item
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.
Matiné Bábszínház - A husvéti történet

MATINÉ BÁBSZÍNHÁZ – A HÚSVÉTI TÖRTÉNET

március 16, 2024
szombat
10:00 - 12:00
Matiné Bábszínház Damjanich u. 2.
Budapest, 1071
| 500Ft

Dóri a húsvéti szünetet szeretett nagyszüleinél tölti. Nagyapó – unokája kérésére – ismét mesél. Szavaiból ezúttal a Húsvét története kel életre. Megismerhetjük a húsvéti történet főszereplőjét, Jézus Krisztust, és megelevenednek azok a csodálatos jócselekedetek, gyógyítások, amiket Ő tett, amikor itt a földön élt. Láthatjuk, ahogy elfogják, elítélik, és azt is, hogyan lett övé mégis a világtörténelem legnagyobb győzelme.
A darab végére az is kiderül, mi volt az az ajándék, amire Dóri annyira vágyott, és amit Nagyapótól megkapott Húsvétra. És vajon miért jött látogatóba a szomszéd Pista bácsi éppen most?

Description

Dóri a húsvéti szünetet szeretett nagyszüleinél tölti. Nagyapó – unokája kérésére – ismét mesél. Szavaiból ezúttal a Húsvét története kel életre. Megismerhetjük a húsvéti történet főszereplőjét, Jézus Krisztust, és megelevenednek azok a csodálatos jócselekedetek, gyógyítások, amiket Ő tett, amikor itt a földön élt. Láthatjuk, ahogy elfogják, elítélik, és azt is, hogyan lett övé mégis a világtörténelem legnagyobb győzelme. A darab végére az is kiderül, mi volt az az ajándék, amire Dóri annyira vágyott, és amit Nagyapótól megkapott Húsvétra. És vajon…

Details

Start:
március 16. 10:00
End:
március 16. 12:00
Cost:
500Ft
Esemény kategória:
Esemény Tags:
, ,

Szervezők

Matiné Bábszínház
Mahanaim Gyülekezet
Palánta Sorsfordító Alapítvány

Helyszín

Matiné Bábszínház
Damjanich u. 2.
Budapest, 1071
+ Google Térkép