Select menu item
Karácsonyi jeges kaland II Bábdarab

Karácsonyi jeges kaland – karácsonyi bábfilm, karácsonyi bábdarab

Karácsonyi bábdarab. A téli szünetben Zsófi titokban korcsolyázni indul a hegyi tóhoz, pedig nagymamája óva intette, mert még nem elég vastag a tó jege. De Zsófi nem akar várni. Sőt nem akar engedelmeskedni sem. Titokban korcsolyával kioson a hegyi tóhoz… Mi történik ezután? Ki menti meg a bajba jutott Zsófit?

Karácsonyi jeges kaland – képregény

Itt meghallgathatod a teljes CD-t:

Kattints arra a képre, amelyiket ki szeretnéd színezni!

Párkereső

Az összekeveredett betűket írd helyes sorrendben az üres helyekre!

A különböző képeken látható tevékenységeket válaszd két felé! A bal oldali oszlopba kerüljenek azok, amelyek veszélyesek, a jobb oldaliba pedig azok, amelyek jó mókák.

Melyik szót ismered a lentiek közül? Sorba tudod őket rendezni aszerint, hogy mennyire súlyosak? Kezdd az enyhébb jelentésűvel!

Korcsolyás karácsonyfadísz gemkapocsból

A szinesotletek.blog.hu-n találtuk neked ezt a könnyen elkészíthető, nagyon vidám karácsonyfadíszt. De – ahogy ők is írják – nem csak karácsonyfadísznek, hanem ajándékkísérőnek vagy dekorációnak a terítékhez is nagyon mutatós.

A hozzávalókról és az elkészítés menetéről ITT OLVASHATTOK.

Egyszer az egyik legkiválóbb király, Dávid is nagy bajba került, mert a maga feje után ment. Utána nagyon bánta, amit tett, és ezt írta egyik énekében, az 51. Zsoltárban:

Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az erős lelket újítsd meg bennem! Ne vess el orcád elől, szent lelkedet ne vedd el tőlem! Vidámíts meg újra szabadításoddal, támogass, hogy lelkem készséges (engedelmes) legyen.”