Select menu item
Barátság

Barátság

„…van barát, aki ragaszkodóbb a testvérnél.” (Péld 18,24)
Online foglalkoztató; Barátság: bábdarabok, egy tanulságos történet, valamint egy gyermekdal az igaz barátságról.

Az igazi barát – történet

Zolival senki sem akart barátkozni, mert biceg. Panni észrevette, hogy az osztálytársai nem akarják befogadni a fiút. Mit tehetne, hogy Zoli ne legyen mindig olyan szomorú?

Visszaszálló szavak – bábdarab

Van egy barátom – dal

A szeretetre vágyó süni – bábfilm

Sün Benő, az erdő morcos kis lakója barátságtalanul bánik erdei társaival, minden közeledést piszkálásnak tekint. Így hiába is próbálkoznak jobb kedvre deríteni. Pedig ez a picike sün szíve legmélyén valójában szeretetre vágyik, és arra, hogy valaki végre megsimogassa. Egy napon új vendég érkezik az erdőbe, egy vidám, kedves kislány, aki szívesen összebarátkozna a kis sünivel. Vajon sikerül?

A teljes sünis CD-t meghallgathatod ezen az oldalon. Találsz még ott fejtörőket, rejtvényeket és sünis érdekességeket is.

A szeretetre vágyó süni és a váratlan vendég – bábdarab

Sün Benő már kedvesen beszél az erdő lakóival és nem morog. Éppen szülinapja van, és a Kislány megtanítja, mit jelent ajándékkal örömet szerezni erdőbeli barátainak. Ám amikor az eltévedt Sün Bogi az erdőbe keveredik, Sün Benőben fellángol a féltékenység. Vajon sikerül-e úrrá lennie ezen, és szeretettel befogadni az árva kis jövevényt? Egy közösen átélt izgalom után kiderül ez is.