Select menu item
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Plakát - Karácsony a Nagyinál

MATINÉ BÁBSZÍNHÁZ – KARÁCSONY A NAGYINÁL

december 9, 2023
szombat
15:00 - 15:45
Farmos, Művelődési Ház Zrínyi utca 2.
Farmos, 2765 Magyarország
| Ingyenes

Palkó a karácsonyi szünetben falura, a nagyihoz utazik. Kint nagy pelyhekben esik a hó, bent a kemencés konyhában varázsos hangulatú karácsonyi készülődés zajlik, sütemény sül.
Nagyi szeret mesélni, és a Bibliát is jól ismeri. Szavai nyomán megelevenedik a hóban ugrándozó kisnyuszi, látjuk, ahogy engedetlensége miatt bajba kerül. Vajon mi lesz ennek a vége?
De megelevenedik a karácsony igaz története is, Jézus Krisztus születése.
Mese közben elröpül az idő, már Palkó szülei is megérkeznek. Vajon mivel kapcsolódnak be a beszélgetésbe, készülődésbe? És miért hoznak magukkal olyan nagy csomagokat?
Minden kiderül a bábdarabból.

Description

Palkó a karácsonyi szünetben falura, a nagyihoz utazik. Kint nagy pelyhekben esik a hó, bent a kemencés konyhában varázsos hangulatú karácsonyi készülődés zajlik, sütemény sül. Nagyi szeret mesélni, és a Bibliát is jól ismeri. Szavai nyomán megelevenedik a hóban ugrándozó kisnyuszi, látjuk, ahogy engedetlensége miatt bajba kerül. Vajon mi lesz ennek a vége? De megelevenedik a karácsony igaz története is, Jézus Krisztus születése. Mese közben elröpül az idő, már Palkó szülei is megérkeznek. Vajon mivel kapcsolódnak be a beszélgetésbe, készülődésbe?…

Details

Start:
december 9, 2023. 15:00
End:
december 9, 2023. 15:45
Cost:
Ingyenes
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizers

Matiné Bábszínház
Palánta Misszió

Venue

Farmos, Művelődési Ház
Zrínyi utca 2.
Farmos, 2765 Magyarország
+ Google Map