Select menu item
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.
Az oktondi kakas - matiné bábelőadás

MATINÉ BÁBSZÍNHÁZ – AZ OKTONDI KAKAS

március 11, 2023
szombat
10:00 - 12:00
Matiné Bábszínház Damjanich u. 2.
Budapest, 1071
| 500

A baromfiudvarban mindig történik valami. Most egy kakaska tévedt ide, aki nagyon sokra tartja magát; úgy képzeli, ő kelti fel a Napot, ő őrzi az udvar rendjét, neki járnak a legfinomabb falatok, és ezentúl az udvar lakóit is ő védelmezi majd… Burkus kutya figyelmezteti, ne legyen ilyen rátarti, mert a tyúktolvaj róka és farkas együtt járnak a környéken, de sajnos az oktondi kakas nem figyel rá. Ezért bajba is kerül.
Hogyan fordul végül minden jóra Burkus kutya közreműködésével? Mit tanult meg ebből a kalandból a kakaska – és vele mi is? Ezt tudjuk meg a bábdarabból.

Description

A baromfiudvarban mindig történik valami. Most egy kakaska tévedt ide, aki nagyon sokra tartja magát; úgy képzeli, ő kelti fel a Napot, ő őrzi az udvar rendjét, neki járnak a legfinomabb falatok, és ezentúl az udvar lakóit is ő védelmezi majd… Burkus kutya figyelmezteti, ne legyen ilyen rátarti, mert a tyúktolvaj róka és farkas együtt járnak a környéken, de sajnos az oktondi kakas nem figyel rá. Ezért bajba is kerül. Hogyan fordul végül minden jóra Burkus kutya közreműködésével? Mit tanult…

Details

Start:
március 11. 10:00
End:
március 11. 12:00
Cost:
500
Esemény kategória:
Esemény Tags:
, , ,

Szervezők

Mahanaim Gyülekezet
Palánta Sorsfordító Alapítvány

Helyszín

Matiné Bábszínház
Damjanich u. 2.
Budapest, 1071
+ Google Térkép